Szépségrituálék - Élményterápiás kezelések

Nemcsak egyediségünk,de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek a bőrön. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi luxus minőségű 100 %-ban természetes bio összetevőkből és illóolajokból álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre.

Az érintések különleges minősége, a speciális pontok stimulálása, a szinergikus növényi és illóolaj kompozíciók, elixírek és virágeszenciák alkalmazása jellemzi arckezeléseimet, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat.

Cleanenne kezelés

Kezelés díja: 17000 Ft

Éld meg a varázslatos zsálya tisztító erejét!
A Cleanenne kezelés olyan tisztító program,amely a bőr mélytisztulását, gyulladáscsökkentését, regenerálását szolgálja. A vadlevendula, a zsálya és a vadrózsa kivonata mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Hatásukra a bőr mélyebb rétegei is fellélegeznek és magukba fogadják a tápláló fito-esszencia gyógynövényeinek bőrszépítő és regeneráló erejét. Különleges tisztító program problémás bőrre, de akár minden bőrtípusra is javasolt ősszel és tavasszal, a megtisztulás idején.

Vitalenne kezelés

Kezelés díja: 17000 Ft, tisztítással 19000 Ft

Életet a bőrnek!
A vitalenne kényeztető kezelés hatására a vendég teste és lelke mélyen ellazul, miközben bőre és egész szervezete energiával töltődik fel. A balzsamos szuhar- és a fehér mirtuszkivonat stimulálja a sejtek regenerálódását és serkenti a kollagén termelését. A hatóanyagban gazdag fitoesszenciák és az ásványi anyagban dús virágvizes agyagmaszk védelmezően és táplálóan hatnak a bőrre. Az eredmény: friss, ragyogó és üde arcbőr.
Minden bőr számára ajánlott.

Harmonenne kezelés

Kezelés díja: 17000 Ft, tisztítással 19000 Ft

Éld meg a harmóniát és a szépséget!
A Harmonenne kezelési program különleges és egyénre szabott, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A Nap erejét hordozó narancsvirág- és szantálkivonat segíti a sejtek megújulását,és serkenti a bőr természetes, egészséges működését. Minden bőr számára ajánlott kezelési program.

Rose de Lux Mandala Luxusrituálé

Kezelés díja: 22000 Ft

KÜLÖNLEGES DRÁGAKÖVES KÉNYEZTETÉS!
Minden bőr számára.
A damaszkuszi rózsa különleges szépítő, ránctalanító erejét, valamint a rózsakvarc és hegyikristály sejtmegújító, regeneráló és tisztító hatását ötvöztük ebben a kezelésben. A mandala masszázs az élet körforgását idéző, ezáltal a folytonosságot megihlető, lelket megemelő kezelés. Kristályokat és rózsa kivonatot, illóolajat használunk a kezelésben. A rózsa illóolaja olyan mélyen regenerálja a bőrsejteket, hogy nincs az az élő anyag, ami utánozni tudná.Ez a kezelés több okból is hatékony. Egyrészről az illóolajok sejtszintű, másrészről az idegrendszerre gyakorolt hatása, harmadrészről pedig a kristályok megnyugtató és energiát rendező képessége.Az eredmény szépség, öröm, megelégedettség és ragyogó arcbőr. A mandala rituálé után hetekig látható az eredmény, mert a bőr szépségét, nyugalmát két szinten biztosítjuk. A felszínen és a lélekben…

Kiegészítő kezelések

Rövid kiegészítő kezeléseink páratlan illóolajainkkal, csodás növényi kivonatainkkal felpezsdítik, energizálják, illetve nyugtatják a testet és harmóniát teremtenek a lélekben.

Aromazen testbedörzsölés

Kezelés díja: 4000 Ft

Finom mozdulatok a test és lélek harmóniájáért. Az Aromazen testbedörzsölés rövid, de hatékony aromaterápiás módszer, amely az egész testre és a lélekre harmonizálóan hat.

Kéz- és karmasszázs

Kezelés díja: 4000 Ft

A Kézmasszázs igazi luxusélményt ad a kezelésen belül. A kézmasszázzsal az egész testre és az idegrendszerre hatunk, az Adrienne Feller-metódus elengethetetlen része. Minden Adrienne Feller kezelés tartalmazza.

Talpmasszázs

Kezelés díja: 4000 Ft

A Talpmasszázs tudomány és művészet egyben. Tudomány, mivel fiziológiai és neurológiai alapokon nyugszik, és művészet, mert sok múlik azon, hogy a terapeuta milyen kapcsolatot képes kialakítani a vendéggel.

Ajakmasszázs

Kezelés díja: 2000 Ft

Az ajak egy kapu, amely kifejezi, vagy lezárja az érzelmeket. Fellazításával a kommunikációt, az önkifejezést segítjük, ez óhatatlanul megjelenik az arcvonások finomodásában is.

Szemkontúr kezelés- a tiszta átható tekintetért

Kezelés díja: 4000 Ft

A szem körüli izmok sok feszültséget magukba engednek, itt raktározódnak kétségeink és bizalmatlanságaink. Éppen ezért fontos a szakéretlemmel, de lágyan végzett masszázs: a kéz érintésére az izom elengedi a magában tartott érzések egy részét.A szemek körüli terület masszázsa felpezsdíti ezt az igen érzékeny területet. A maszk segít megpihenni és kisimítja a ráncokat.

Mellregeneráló kezelés-Tápláld büszkén nőiességed!

Kezelés díja: 7000 Ft

Mellünk a nőiesség, a bőség és a nagyvonalúság szimbóluma. Érintése és finom masszázsa ezeket a minőségeket hívja elő belőlünk. A női dekoltázs a mgjelenés, az ápolt, gondos külső fontos része. A mellfeszesítő kezelés aktív hatóanyagainak köszönhetően a bőr kisimul és feszesebbé válik. A ráncok megpuhulnak, a bőr selymes lesz. A masszázs feszesebbé teszi a dekoltázst, “breast lifting” hatást érünk el vele.

ADRIENNE FELLER AHA BŐRMEGÚJÍTÓ MASZK

Az ADRIENNE FELLER AHA BŐRMEGÚJÍTÓ MASZK egy különleges kompozíciója a természetben megtalálható természetes hámlasztó savaknak. A termék egyediségét a szőlőlevél, citrom, alma, fekete áfonya, nemes cukornád, hibiszkusz virág, csipkebogyó, háromszínű árvácska virág, és az olasz szalmagyopár kivonatoknak köszönheti. Alkalmazásával megújíthatjuk a bőrt és a kezelés következményeként a bőr bazális rétege beindítja öngyógyító, kijavító funkcióját. A bazális sejtek intenzív osztódásnak indulnak, és így megújul, megszépül a bőr. Mivel 28 nap alatt jut a bazális sejt fel a bőrfelszínre szarusejt formájában, így az AHA kezelésnek látványos eredménye megközelítőleg egy hónappal később válik látványossá.

Természetesen van azonnali hatása is, hiszen erőteljesebben távolítja el a felső szaru-, sőt hámréteg bizonyos sorait is, így az ott jelenlévő kozmetikai hibákat azonnal eltávolítja. Ilyen például a kisebb ráncok, pigmentrendellenességeket, túlzott elszarusodás, ami az akne egyik kiváltó oka is. Alkalmazásával növelhetjük a bőrlégzést, így a bőr hatékonyabban tudja felszívni, abszorválni. Az AHA kezelés után jobban tudjuk táplálni, hidratálni, hatóanyagokkal ellátni a bőrt. Javasolt alkalmazása:

  1. Ránctalanító kezelésbe beépítve, hogy még hatásosabbá tegyük a regeneráló folyamatokat
  2. Tisztító kezelésbe beépítve, hogy segítsük a bőr spontán ürülését és megakadályozzuk az elszarusodást
  3. Kúraszerűen 5-10 alkalommal – korpás szeborrea, akne kezelésére
  4. Kúraszerűen 5 alkalommal – ránctalanítás, bőrmegújítás céljával

A kezelés hatására a bőr sokkal érzékenyebb, így ezt a kezelést kúraszerűen ősszel, télen és kora tavasszal javasolt elvégezni.

Aha Bőrmegújító maszk kezelésbe beépítve: 2900 Ft
Aha Bőrmegújító kezelés: 19900 Ft
Aha Bőrmegújító kezelés bérletben 5 alkalmat fizetsz, a 6. ajándék!

Bejelentkezés a kezelésre
Hívj és kérj időpontot!
+36 30 9912044