Masszázsok

Minden masszázst energetikai harmonizálással végzek. Erre a célra az Aura Soma rendszerét ( egyensúlyüvegek, pomanderek, kvintesszenciák, színesszenciák ), Maui drágakőesszenciákat, illetve az Angyalgyökér arkangyal spray-it használom. Ezek a szerek kiválóan alkalmasak az emberi energiarendszer harmonizálására. Gyógyító szertartás az energiaközpontok feltöltésére,különféle testi-lelki problémák megszűntetésére. A gyógynövényeket, illóolajokat, kristályesszenciákat tartalmazó szerek szerek az energetikai rendszerünkön keresztül a lelkünkre hatnak. Hatásuk az aurában 2, 2 és fél órán át kimutatható, de rendszeres használatuk állandó hatást fejt ki. Nagyon komoly védő funkciót is betöltenek; amint körbevesznek minket, átengedik ill. besugározzák a pozitív energiákat, a negatívat ellenben kiszűrik.

Kimerültség, fokozott stressz, különféle testi-lelki bajok esetén, ill. betegségmegelőzésre javallott. A kezelés alatt az egész testet átjárja a csodálatos féldrágakövek varázsa. Ez a relaxációs energetikai kezelés minden gondot tovaűz, oldja a testi és a lelki feszültségeket, behangolja a szervezet működését, összehangolja a csakrák működését, teljes testi-lelki-szellemi harmóniát adva.

Relax masszázs

Időtartam: peeling + 30’ arc-nyak-dekoltázs masszázs
Kezelés díja:
4900 Ft

Peeling, arc-nyak-dekoltázs masszázs.


Holisztikus masszázs

Időtartam: peeling + 40’ arc-nyak-dekoltázs és fejmasszázs kínai meridiánmasszázzsal
Kezelés díja:
6200 Ft

Az Európában ismert kozmetikai masszázstól eltérő, lényegesen összetettebb és hatékonyabb kezelési forma.

Az arcmasszázs során az arcot és a fejet érintő meridiánok tudatos serkentésével, valamint a rajtuk elhelyezkedő akupresszúrás pontok kezelésével, energetikailag stimuláljuk az érintett területet, melynek fő célja a szépségápoláson túl a szervezet megtisztítása a stressztől, fáradtságtól és feszültségtől.

Az ősi kínai tanítás szerint testünk energiapályák hálózata. Ha az energia akadálytalanul áramlik a hálózatot alkotó energia pályákon, egészségesek vagyunk, ha viszont valami gátolja az áramlást, problémák adódhatnak, amire a szervezet többnyire fájdalommal válaszol.

A kínai frissítő arcmasszázs hatására a bőr finommá és bársonyossá válik, meggátolja a ráncok kialakulását és lelassítja az öregedési folyamatot, valamint méregteleníti a kötőszöveti réteget.

Az egyes pontok szakszerű masszírozása feloldja az energetikai blokkokat. Így oldhatjuk például a stresszt arcmasszázzsal. Olyan érzés ez, mintha az egész testünket átmasszíroztattuk volna és rengeteg energiával kelünk fel a masszázságyról.

Rendkívül jó fejfájás csillapítására is.

Az akupresszúrás arcmasszázs alatt a vendég kellemes fél órát tölthet el a pihenéssel, kikapcsolódással, kényeztetéssel lágy zene alatt, miközben a kezelés hatására

  • Csökken az arcizmokban lévő feszültség
  • Megszűnik a fejfájás és a kiújulás gyakorisága
  • Elősegítjük az orrmelléküregek és az arcüreg tisztítását
  • Elősegítjük a jobb, tisztább látást
  • Csökkennek, a kisebb ráncok pedig teljesen eltűnnek
  • Erősödik a kötőszövet, simább lesz az arcbőr
  • Feszesebbé varázsoljuk az arc, nyak és dekoltázs bőrét

Holisztik extra masszázs

Időtartam: peeling + 60’ masszázs
Kezelés díja:
9900 Ft

A holisztikus masszázs kiegészítve a karok, kezek és a hát felső területének kényeztetésével.

 

Bejelentkezés a kezelésre
Hívj és kérj időpontot!
+36 30 9912044